2019. jún 02.

Barna bőrhöz milyen színű bikini mutat jól? Ezt hordják a divatbloggerek!

írta: ETCcrew
Barna bőrhöz milyen színű bikini mutat jól? Ezt hordják a divatbloggerek!

Ha már sikerült elérned a kívánt barnaságot, hiba lenne azt a ruhád alatt rejtegetni. A jó idő bekövetkeztével egyre nagyobb felületen válik fedetlenné testünk, és a megjelenésünkben is egyre nagyobb szerepet játszik bőrünk színe. Érdemes ezért a nyári ruhatárunkat is úgy frissíteni, hogy ki tudjuk emelni bőrünk csodálatosan barna színvilágát.

Különösen igaz ez a bikinire! Az egyenletesen barnított (és nem sárgított!) bőr egy gondosan megválasztott bikinivel kombinálva valósággal le fogja hengerelni környezetünket

bikini-push-up-brazilian-bikini-set-2019-trend-adjusted-swimsuit-women-solid-halter-top-bathing-suit_0668644a-3cf7-4780-bb1c-b753b7976bae.jpg

Hogyan szerezz tökéletes barnaságot?

Válassz jól szoláriumot! Miért az Ergoline Miskolc Stúdiót válaszd? ----> Itt

A 80-90-es évek egyik legmeghatározóbb divatja tér vissza 2019-ben: rikító, vibráló színek mindenhol. Az influencerek és divatbloggerek most sorra kapnak rá a rikító színekben pompázó, kétrészes fürdőruhákra, amelyek fantasztikusan mutatnak egyenletesen barnított bőrükön.

Miért? Ha Te is az egyenletes barnaságod valódi hatását szeretnéd kiemelni, vagy még hangsúlyosabbá akarod tenni bőröd színét, akkor mindenképp feltűnőbb színben érdemes gondolkodni a bikini kiválasztásánál. Ha világos vagy neon színre esik a választásod, azzal kiemelheted a kontrasztot a bikini és a bőröd között, ami mindenképp figyelemfelkeltő hatással bír. 

nyilt_nap_plakat1.jpg

Az élénk színek magabiztosságot és önbizalmat sugároznak. Azt az érzést keltik, hogy viselőjük bátor, határozott, és céltudatos. Tisztában van adottságaival, stílusos, és igényes a megjelenését illetően.

Ameddig az utcai ruhákban a neonszínek visszafogottabb kombinációkban jelennek meg inkább, addig a bikinikkel jóval töményebben kapjuk meg ezt az életérzést. Egy igazán feltűnő neon bikini szépen kiemeli a napbarnított bőrt és vonzza a tekinteteket.

1.png

product-image-840843010.jpg

product-image-840843011_850x.jpg

Szólj hozzá