2019. jún 02.

Hogyan válasszunk jól szolárium stúdiót? Az egyenletes barnaság titka!

írta: ETCcrew
Hogyan válasszunk jól szolárium stúdiót? Az egyenletes barnaság titka!

Nyakunkon a nyár, és még fel sem vettük a legjobb színünk! Már javában lapozgatjuk a legújabb trendlapokat, és az influencerek is elárasztottak már a 2019-es divat legmenőbb darabjaival. 

De valami még mindig hiányzik!

Coco Chanel óta nem bír csillapodni a barna bőr divatja. Vitathatatlan, hogy az egyenletesen barnított bőr még mindig erőteljesen dominál... azaz csak dominálna, ugyanis csak kevesen ismerik a természetes hatású barnulás titkát, így kevesen élvezhetik annak előnyeit is.

beach-body-waist-slimming-workout-spotebi.jpg

Sokan azt gondolják, hogy egyszerű dolog, mint az egyszer egy: Besétálok a legközelebbi szolárium stúdióba, befekszek néhány percre, majd ezt megismétlem néhányszor és kész: napsütötte barna leszek. 

A nem megfelelő szolárium választás könnyen vezethet

  • barna helyett sárga elszíneződéshez
  • foltokban történő elszíneződéshez
  • aszalódáshoz
  • a bőr ráncosodásához
  • bőrhibák megjelenéséhez.

 

Mindez elkerülhető a megfelelő szolárium választással!

mrciusibrletr_90_original.png

A gépek minőségi szolárium csövekkel legyenek ellátva

A legnehezebb feladat, hogy megtaláljuk a legjobb minőségű csöveket, amelyekkel egyenletesen barnulhatunk. Hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy egy modern szolárium gépben modern csövek is vannak, azonban ez gyakran nem így van. A gyengébb minőségű csövek könnyen váratlan színeket produkálhatnak (például barnulás helyett sárgulás, vagy foltos elszíneződés), ezért érdemes alaposan körüljárni a témát.

Ha lehetőségünk van rá, keressük a már bevált világmárkák valamelyikét, ugyanis ezek nagy tapasztalattal arra törekszenek, hogy az európai és a tengeren túli igényeket is kielégítsék. Ezen világvezető brandek megfelelő technológiával és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy a legjobb minőségű szolárium csöveket biztosítsák. Ilyen például az Ergoline, amely a világ vezető szolárium brand-je 30 éve.

Ha nem tudjuk, hogy a kiszemelt stúdióban milyen csöveket használnak, az lesz a legjobb, ha a szoláriumozás megkezdése előtt a stúdió munkatársaitól információt kérünk a csövekre minőségére nézve. Kérdezd meg, mióta használják ezeket a csöveket, milyen a vendégek tapasztalatai, esetleg utána is olvashatsz, ha nem ismered azt a típust.

friends_don_t_let_friends_use_tanning_beds_1024x1024.jpg

Bár már unjuk, de mégis...

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szolárium krémek fontosságát:

  • segíti az egyenletes barnulást
  • megfelelő hidratáltságot biztosít a barnuláshoz
  • nem engedi aszalódni a bőrt
  • óv a leégéstől

woman-with-sunscreen-e1487023885776.jpg

A szolárium krémek segítséget nyújtanak, hogy látványosabb legyen a szoláriumozás hatása, szép, tónusos barna színt tudjunk nyerni, ami ráadásul tartós is. Ehhez elengedhetetlen, hogy a bőrtípusotoknak megfelelő krémet válasszatok, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen alapról indulva szeretnétek elérni az egyenletes barnaságot. 

Szólj hozzá

stílus divat egészség szépség életmód beauty szolárium szolarium barnulás